Светлина и пространство в дома с портални интериорни врати

Всеки предпочита да има повече светлина и пространство в дома си. Но повечето от хората не знаят как да го постигнат. Някои залагат на изцяло стъклени врати, а други на модели с по–големи стъкла. Близо до ума е, че колкото повече стъкло има по една врата, толкова повече светлина ще влиза. Но разбира се, те не са единственият вариант, за да постигнете това ваше желание.

Какво ви препоръчваме?

Ние Ви препоръчваме, ако разполагате с по–широки отвори, да спрете вашия избор на портални т.е. двукрили интериорни врати. Благодарение на такъв тип врати, ще си решите проблема не само с влизането на светлина, а и вечната дилема, пред която се изправяме рано или късно, а именно преместване на мебели с по-големи размери. Допълнително ще имате и чувството за свобода и простор.

Gradde SerieAxel Glass SchwedischeEsche 1

Порталната интериорна врата, със своя красив и изтънчен дизайн, ще създаде елегантна визия и уютна атмосфера. Особено приятна гледка за окото пък са модели, изработени по-различен и нестандартен начин. Иновативните разчупени дизайни, ще Ви помогнат при осъществяването на вашите фантазии като Ви дадат обширно разнообразие, за да развиете вашето въображение и да направите правилните съчетания. Ще останете изумени от предлаганите на пазара различни видове изящни модели портални врати, в най–разнообразни цветове и изработени с вкус – със стъкла във формата на красиви цветя като слънце, листа, фигури изобразяващи лебеди и т.н.

Хубавото е, че те могат да бъдат с по две, три или четири крила, някои, от които да са активни, а други пасивни – статични. Могат да бъдат монтирани и като плъзгащи се врати, с каси или без каси.

Накратко казано, двукрилата интериорна врата е едно страхотно изобретение, което ще Ви донесе желаната красота, светлина, простор, уникалност и уют в дома Ви. Нужно е само да дадете шанс на вашето въображение.