Уважаеми клиенти, шоурумът на Врати Бургас ще работи нормално при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания. Взимаме всички необходими мерки, спрямо съветите на здравните експерти и ще продължим да ви информираме своевременно при всяка промяна! Блог за врати, новини и полезно | Врати Бургас
Заяви БЕЗПЛАТЕН оглед
dvukrila byala interiorna vrata

Как да изберем цвета на вътрешните врати?

Когато избирате вътрешни врати, трябва да разчитате на доминиращия стил на къщата или апартамента. В жилища, където помещенията са декорирани по различен начин, при избора на цвета на врата препоръчваме да разчитате на стила на хола (залата). Можете да се съсредоточите и върху дизайна на коридора.

Вратите с цвят близък до естествена дървесина са подходящи във всички видове стилове. Топлите нюанси винаги внасят уют в стаята и затова ще бъдат особено добре пасващи в етническите интериори.

Тъмни цветове

Тъмното дърво да кажем в цвят венге ще изглежда много добре в строга обстановка. Когато избирате врата за класически интериор е по-добре да се съсредоточите върху светли или много тъмни цветове.

В интериора на страната те поставят старомодни врати в естествени тонове. Те се вписват чудесно в общия външен вид на стаята и я правят по-индивидуална. В интериора с духа на минимализма, врати в студени нюанси и тъмни интериорни врати без декорация в цвят венге са подходящи.

Неутрален оттенък е подходящ във всички интериори. В модерния интериор, интериорните врати от тъмно дърво, както и боядисани: червено, черно, синьо и т.н., ще изглеждат особено на мястото.

kafqvaInteriornaVrata

Общи препоръки

  • Ако имате тъмни подове, тогава лъскавите или лакирани бели / светли врати ще изглеждат добре с тях, без стърчащи и остри ъглови детайли, почти сливащи се със стените;
  • цветът на вратата може – но не трябва да съвпада с цвета на мебелите;
  • цветът на интериорните врати може да не съвпада с цвета на подовата настилка;
  • цветът на вратата може да бъде всеки, дори много екзотичен, при условие че той присъства и в други елементи на интериора, например, дограма, плоскости или плоскости;
  • цветът на интериорните врати и дограмата може да бъде еднакъв;
  • стъклени врати и врати със стъклени вложни елементи са особено добри в помещения без естествена светлина или с малки прозорци, с ниско изкуствено осветление.
Портална интериорна врата

Светлина и пространство в дома с портални интериорни врати

Всеки предпочита да има повече светлина и пространство в дома си. Но повечето от хората не знаят как да го постигнат. Някои залагат на изцяло стъклени врати, а други на модели с по–големи стъкла. Близо до ума е, че колкото повече стъкло има по една врата, толкова повече светлина ще влиза. Но разбира се, те не са единственият вариант, за да постигнете това ваше желание.

Какво ви препоръчваме?

Ние Ви препоръчваме, ако разполагате с по–широки отвори, да спрете вашия избор на портални т.е. двукрили интериорни врати. Благодарение на такъв тип врати, ще си решите проблема не само с влизането на светлина, а и вечната дилема, пред която се изправяме рано или късно, а именно преместване на мебели с по-големи размери. Допълнително ще имате и чувството за свобода и простор.

Gradde SerieAxel Glass SchwedischeEsche 1

Порталната интериорна врата, със своя красив и изтънчен дизайн, ще създаде елегантна визия и уютна атмосфера. Особено приятна гледка за окото пък са модели, изработени по-различен и нестандартен начин. Иновативните разчупени дизайни, ще Ви помогнат при осъществяването на вашите фантазии като Ви дадат обширно разнообразие, за да развиете вашето въображение и да направите правилните съчетания. Ще останете изумени от предлаганите на пазара различни видове изящни модели портални врати, в най–разнообразни цветове и изработени с вкус – със стъкла във формата на красиви цветя като слънце, листа, фигури изобразяващи лебеди и т.н.

Хубавото е, че те могат да бъдат с по две, три или четири крила, някои, от които да са активни, а други пасивни – статични. Могат да бъдат монтирани и като плъзгащи се врати, с каси или без каси.

Накратко казано, двукрилата интериорна врата е едно страхотно изобретение, което ще Ви донесе желаната красота, светлина, простор, уникалност и уют в дома Ви. Нужно е само да дадете шанс на вашето въображение.

018 7

Как да поддържаме металната входна врата?

Ако възнамерявате да купите метална врата или наскоро сте я закупили, вероятно бихте желали да знаете как можете да се грижите и да я поддържате.

• Грижа за заключванията, пантите и копчетата.

Важно е да избягвате наподобяващ месингов лак почистващ препарат или абразивен, защото поврежда повърхността. Чистият парцал с вода е най-добрият вариант за почистване на повърхността. Трябва да се уверите, че вашите ключалки и панти са правилно смазани, за да бъде вратата лесна за отваряне. Препоръчва се вътрешната брава, както и вътрешните компоненти да се смазват на всеки няколко месеца. Удобен вариент е да се закупи спрей. Напръскайте и тествайте ключалката и пантите многократно.
Прочетете повече

7 1

Как да поддържаме и почистваме нашата врата?

Вратите често остават на заден план, а често дори са пропускани що се отнася до почистване. Важното е обаче да се отбележи, че вратата е първото нещо, което виждат вашите гости и към нея трябва да се отнасяме с не по–малко отношение и внимание. Добрата поддръжка ще удължи срока на живот на вашата врата и тя ще изглежда като нова дълги години. Ето и няколко съвета как да се грижите за лицето на вашия дом.

Прочетете повече

image001 1

Какви въпроси биха ви задали в магазина за врати?

Когато си избирате врата, било то входна или интериорна, има няколко задължителна неща, които трябва да предвидите.

Преди да отидете в шоурума за врати, е добре да сте си взели предварителните размери, но ако не сте сигурно в начина, по който трябва това да стане, най-добре е да извикате майстор, който ще вземе точните размери, защото това е от изключителна важност, за да може да се поръча правилна врата за вашия дом.

Прочетете повече